نورگیرهای سقفی که به عنوان سقف کاذب در سازه ها و ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند، دارای انواع مختلفی می باشند.

از این انواع می توان به 

نورگیر سقفی، 

نورگیر حبابی، نورگیر گنبدی و… اشاره کرد.

در این مقاله به بررسی نوع نورگیر حبابی می پردازیم تا شما را با این محصول آشنا سازیم و به انتخاب شما در سقف سازه ها با استفاده از نورگیر یاری رسانده باشیم.

شما می توانید برای خرید نورگیر حبابی و اطلاع از قیمت سقف نورگیر حبابی و هم چنین قیمت نورگیر حبابی فایبر گلاس با کارشناسان ما در 

پوشش ساز در ارتباط باشید.

 

نورگیر های حبابی

اگر به برخی از ساختمان ها دقت کنید متوجه می شوید که درون آن بسیار تاریک است و امکان تهویه هوا در آن وجود ندارد. در نتیجه پیمانکاران برای آنکه نور کافی به درون فضا نفوذ کند و نیز هوای داخل آن را عوض کنند از 

نورگیر استفاده می کنند.

البته 

نورگیر سقفی علاوه بر اینکه باعث افزایش انعکاس نور می شود، سبب می شود تا افراد از انرزی خورشیدی برای روشنایی سالن استفاده کنند که موجب صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می شود. همچنین از نظر زیبا سازی فضای خارجی ساختمان، نورگیر حبابی باعث نما دادن به ساختمان و استفاده از فضای بیرون نیز می شود.

 

نورگیر حبابی در چه انواعی وجود دارد؟

نورگیر حبابی کوپل از پر کاربرد ترین نورگیر هایی هستند که برای سقف ها استفاده می شوند. سقف نورگیر حبابی در شکل هایی مانند مربع، مستطیل، گنبدی، مخروطی، کمانی با توجه به استاندارد های جهانی از قبل ساخته شده اند. اما شاید از اشکال آن تعجب کنید، دلیل تنوع شکل آن ها بسته به نوع ساختمان و میزان استفاده شما از نور است. چون به صورت حبابی است و باعث افزایش میزان انعکاس نور محیط به داخل می شوند، به همین دلیل از شکل های مختلفی ساخته شده اند.

 

نورگیر سقفی-نورگیر حبابی

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها